Träning / Egen häst

För närvarande har vi tre tränare som kommer till Körlinge RC regelbundet.

Dressyr träning för Traudi Björling 

Traudi, som är B dressyrtränare, tysk beridarutbildad och varit tränare för ponnylandslaget i dressyr, kommer till oss på JÄMNA TISDAGAR mellan kl. 15.00-21.00, v 2-24.

Är ni intresserade av att få rida för henne kontakta Lydia 0708-345282 eller be att gå med vår Facebook sida: ”Traudi Björlinge dressyrträning på Körlinge”.

 

Markarbets/hoppträning för Lena och Caroline Kamensky

Vi har regelbundna markarbets och hoppträningar för Lena och Caroline.  Lena har en grupp under hösten med JÄMNA TORSDAGAR, v 2-24 (ej v 6)  där det är tre, max 4, ekipage i varje grupp.  Är ni intresserade av att vara med, be att få gå med vår Facebook sida ”Kamensky träning på Körlinge”.

 

Dressyr/markarbets/hoppträning för Mathilda Norling

Mathilda Norling kommer till oss OJÄMNA TISDAGAR där hon erbjuder anpassade träningar för varje ekipage. Information och bokning av plats sker via deras Facebook sida: ”Träningar för Nina och Mathilda Norling”.

 

Dressyr träning för Lotta Ingvarsdotter

Lotta är C tränare i dressyr, tränare i Working Equitation, medelsvår domare i dressyr och internationell domare i WE. Lotta kommer till Körlinge och håller i dressyrträning den 22/1, 18/2 och 11/3. Du väljer själv om du vill dela en 60 minuters lektion med en annan ryttare kostnad 300 kr per ekipage eller rida en enskild lektion 45 minuter för 500 kr. Dessutom tillkommer 25-40 kr per ekipage i reseersättning (beroende på antalet ryttare) och ridhusavgift 80 kr om du saknar anläggningskort. Är du intresserad av att vara med och träna kontakta Ylva Hedeland på mail Ylva@hedeland.se telefon 0739-778800 eller Marie Johansson 070-611 34 96. Ange önskemål om sen eller tidig träningstid och om du vill rida själv eller vem du vill dela tid med.
/Marie